RAZVOJ – SLO

Home RAZVOJ – SLO

TEHNOLOGIJA

Naši procesi so avtomatizirani, kar povečuje produktivnost, ter povečuje kakovost naših storitev.

Predelujemo vse vrste najkakovostnejših termoplastov, tako osnovne, kot tudi zahtevnejše, katerim po potrebi dodajamo tudi barvila.

Naša tehnologija je na visokem nivoju tudi na področju meritev in kakovosti, kjer le-to preverjamo na merilnih in kontrolnih napravah.

Poleg klasičnega brizganja, ponujamo še dodaten spekter storitev, kot so lakiranje, galvanizacija, vse vrste tiskov (toplotni tisk, tampotisk, sitotisk in laserski tisk), montažo polizdelkov ter razvoj orodij.

STROJNI PARK

Tehnologija
Zapiralna sila
Roboti
Teža izdelkov
Tehnologija

24 strojev za brizganje plastičnih mas, ki so avtomatizirani, nekateri vsebujejo še dodatno opremo, ki je prilagojena naročnikovim potrebam.

Zapiralna sila

Stroji imajo različne zapiralne sile in sicer od 50 do 400 t.

Roboti

Za večjo avtomatizacijo in optimatizacijo proizvodnega procesa uporabljamo robote Sepro in Whittman ter avtomatizirane trakove in separatorje.

Teža izdelkov

Naš strojni park omogoča širok spekter proizvodnje izdelkov iz plastičnih mas težke od 0,5g do 1,5kg.

MERITVE IN KAKOVOST

Na izdelkih opravimo vse vrste kvalitetnih meritev. Z vrhunsko tehnologijo in usposobljenim kadrom, v lastni merilnici oddelka za kakovost, izvedemo vse potrebne teste.

Meritve izvajamo po metodah, kot so: SPC, CP, CPK.

Med samim procesom brizganja se vrši 100% vizualna kontrola izdelkov. S procesno kontrolo se opravljajo meritve po postopku v skladu z delovno kontrolnim potekom, vse meritve pa beležimo v programu GAUSS.

Na zahtevo kupca izvajamo 100 % kontrolo ustreznosti izdelka na namenskih merilnih napravah. Prav tako testiramo ustreznost izdelka široke potrošnje s trajnostnimi testi..

Izvajamo tudi vhodno kontrolo, torej vse prevzete izdelke pregledamo po vnaprej določenem vzorcu AQL. Pred odpremo izdelkov se vrši izhodna kontrola, kontrola pakiranja in transporta.

100% kontrola

Opravljamo 100% kontrolo izdelka.

Pozorni na podrobnosti

Meritve in kontrole, izvajamo v vseh fazah procesa.

Pokličite nas na +386 (0)3 896 40 82 ali  nam pišite na info@mpt.si

PIŠITE NAM